Foto Imre

Powervrouwen van Vuurvrouw: Imre

In onze serie Powervrouwen van Vuurvrouw stellen we de vrouwen voor die ons helpen Vuurvrouw vorm te geven en die zich, vaak al jaren, inzetten voor vrouwen in de overgang. Vandaag in de spotlight: Imre Krull. Sinds 2019 bij Vuurvrouw betrokken als projectmanager, communicatiestrateeg en vitaliteitsexpert

Imre Krull (53 en sinds mijn 45ste in de overgang)

“Ik ben Coach bij 2.0 Vitaal, communicatiestrateeg, mantelzorger, partner, moeder van twee zonen van 17 en 20 en een jonge witte herder. Daarmee loop, ren en huppel ik regelmatig op de heide (bewegen ;-). Ik lees alles wat los en vast zit over leefstijl, bewegen, mindset en voeding. En vooral over de combinatie hiervan. In zijn algemeenheid maar vooral met betrekking tot hormoonbalans en de overgang. Als ‘ervaringsdeskundige’ ben ik als beweeg/sport expert betrokken bij het platform Vuurvrouw. In de praktijk van 2.0 Vitaal coach ik vrouwen ‘een beetje leuk’ door deze fase heen.”

Mijn motto is: PRACTICE WHAT YOU PREACH

“Als je niet zelf uitdraagt waarin je gelooft is je geloofwaardigheid ver te zoeken. Daarom ben ik mij elke dag opnieuw bewust van de keuzes die ik maak om vitaal en energiek te leven. En dat gaat met vallen en opstaan. De energy 2control methode 2.0 Vitaal helpt mij daar sinds een paar jaar bij. En zo heb ik ervaren dat het best fijn is om dan een steuntje in je rug te voelen van een coach die precies weet waar jij doorheen gaat.

Mijn doel is om vrouwen te motiveren en te inspireren om zich weer lekker in hun vel te voelen, zodat ze met energie en sterker dan ooit door het leven gaan! Samen die puzzel van je eigen overgang leggen met behulp van allerlei oplossingsrichtingen. De kennis en het enorme netwerk van Vuurvrouw kunnen daarbij helpen, zodat iedere vrouw haar eigen unieke puzzel kan leggen. Vuurvrouw is voor mij dan ook het broodnodige en enige betrouwbare platform waar alles samen komt wat nodig is om die @#$%* overgang door te komen. Je hoeft het niet alleen te doen, er zijn je zoveel vrouwen voorgegaan en met elkaar die ervaringen delen is heel waardevol.”

Hier kun je meer lezen over 2.0 Vitaal

 

 

Over de auteur Vuurvrouw

Mijn naam is Eveline Bakker. Ik ben een ondernemer met een passie voor de overgang. En ik ben oprichter van Vuurvrouw; hét platform voor en door vrouwen in de overgang.

follow me on:

Reactie geven: