Onze nieuwe community: Vuurvrouw Werkt

Tijdens de overgang had ik last op het werk met mijn concentratie en geheugen, en vond ik het moeilijker om nieuwe informatie op te nemen, dat maakte me onzeker en gespannen – juf in het basisonderwijs

Veel vrouwen werken, maar dat niet altijd makkelijk is, dat horen we uit onze lotgenotensupportgroep, waar meer dan 9.000 vrouwen actief betrokken zijn.

Op onze vraag: Hoe ervaren jullie de invloed van de overgang op het werk? Reageerden iets meer dan 150 vrouwen. Meer dan 60% van hen gaf aan dat ze wel probeerden door te werken, maar dat dat niet altijd makkelijk is. En hoewel een kleine 13% aangaf zonder problemen door te werken, zeiden ongeveer evenveel vrouwen dat ze terug waren gegaan in uren en/of een minder belastende baan hebben gezocht. Bijna 10% van de vrouwen gaf aan gaf aan in de ziektewet te zijn (geweest) door overgangsklachten en een even groot deel vertelt dat ze volledig zijn gestopt.

We kunnen dus nog wel wat support gebruiken!

Meepraten? Meld je dan nu aan!

Stichting VuMeld je hier aanurvrouw start daarom met een nieuwe community op Vuurvrouw Werkt

De community van Vuurvrouw Werkt is dé plek waar je met anderen kunt uitwisselen over jouw ervaringen met de overgang en de invloed ervan op je leven en werk. Je vindt er experts. Je kunt er regelmatig interessante blogs lezen met informatie en tips. We bespreken de laatste boeken en je kunt deelnemen aan bijeenkomsten over thema’s rondom overgang en werk.

We zijn nog maar net gestart met onze community, wil je meedoen en meepraten over thema’s rond de overgang die voor jou van belang zijn? Klik op de oranje knop en meld je dan nu aan!

 

 

Over de auteur Vuurvrouw

Mijn naam is Eveline Bakker. Ik ben een ondernemer met een passie voor de overgang. En ik ben oprichter van Vuurvrouw; hét platform voor en door vrouwen in de overgang.

follow me on:

Reactie geven:

4 reacties
Es schrijft 8 mei 2022

graag zou ik ook de reacties in de community lezen. het gaat me vast helpen in mijn zoektocht die menopauze heet..

Reageren
Margot welleman schrijft 17 april 2022

Ik heb zo’n droge vagina. Zit ik in meno of pre ??

Reageren
simone schrijft 22 maart 2021

graag kom ik in contact met andere vrouwen en informatie over het gebruik van hormoonsuppletie. dat doe ik nu enkele maanden maar heb hierover best wat vragen.

Reageren
    Carine schrijft 27 mei 2022

    Ik heb ook vragen over hormoon suppletie en ben benieuwd naar ervaringen van anderen.

    Reageren
Add Your Reply