How Menopause effects the brain

Many of the symptoms of menopause — hot flashes, night sweats, insomnia, memory lapses, depression and anxiety — start in the brain. How exactly does menopause impact cognitive health? Sharing groundbreaking findings from her research, neuroscientist Lisa Mosconi reveals how decreasing hormonal levels affect brain aging — and shares simple lifestyle changes you can make to support lifelong brain health.

Over de auteur Vuurvrouw

Mijn naam is Eveline Bakker. Ik ben een ondernemer met een passie voor de overgang. En ik ben oprichter van Vuurvrouw; hét platform voor en door vrouwen in de overgang.

follow me on:

Reactie geven:

1 reactie
M v Dillen schrijft 7 april 2021

Fijn filmpje, legt goed uit wat ik idd voelde gebeuren (ik ben nu bijna post-menopauze). Nu nog op zoek naar wat ik kan doen om de depressie binnen de perken te houden. Welke interventies zijn daarvoor bekend, gerelateerd aan hormoonveranderingen tijdens of na de menopause?

Reageren
Add Your Reply