De overgang, meer dan een hot flash!

... meer dan een hot flash!

De titel zegt eigenlijk alles al. Een verhalenbundel, geschreven door een hot flasher voor al die andere dappere hot flashers. Voor de meeste vrouwen is de overgang een nare en ingrijpende periode die enorm veel impact kan hebben op het dagelijks leven en niet te vergeten, hun partners.
Ondanks dat, kun je dit natuurlijke fenomeen ook met de nodige humor en zelfspot omarmen. Dat is nu precies waar het om draait in deze bundel.

Auteur Nance van de Ruit-Dirckx, vertelt:

"Onder mijn pseudoniem Adriana SA schrijf ik al een paar jaar blogs. Ik strijd, na een operatie, net als vele andere vrouwen een zware strijd met Vrouwe Overgang. 
Ik heb er in de loop van de jaren alles over gelezen en geschreven. Ik heb ontelbare gesprekken gevoerd met vrouwen en geprobeerd het enorme taboe wat over dit natuurlijke fenomeen hangt te doorbreken. Het is mijn persoonlijke missie geworden. "

In mijn verhalenbundel sleep ik je op mijn eigen nietsontziende wijze en met een flinke dosis humor, door de meest voorkomende verschijnselen van de overgang.De mannen zullen het, net als de hot flashers, moeten ontgelden en gaan zich ongetwijfeld ook herkennen.
Een gedurfd kijkje in het hoofd van vrouwen in de overgang.
We gaan korte metten maken met de taboes die dit natuurlijke fenomeen omhullen.
Maak je borst maar nat, want we gaan de schaamte voorbij!

Cadeautip!

Ben jij of ken jij een hot flasher? Dan is dit een heerlijk cadeau!

Uitgeverij Schrijverspunt |74 pagina’s | Prijs € 14,95 | ISBN 978-94-62662780 | Het boek is te bestellen via de site van Schrijverspunt en bij Bol.com

Over de auteur Info Vuurvrouw

Reactie geven: